google.com, pub-3579592081207721, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ağustos 2011 | izlecafe

Pages

16 Ağustos 2011 Salı

Fenerbahçe Nürnbeg Goller İzle Maçın Özeti

Fenerbahçe'nin Nürnbeg ile oynadığı hazırlık maçında sarı-lacivertli takımın 2. golünü de Niang kaydetti.

Fenerbahçe Nürnberg Maçı İzle Hangi Kanalda D-Smart Euro Futbol


NÜRNBERG FENERBAHÇE

Saat : 19:30 (Türkiye Saati)
Stad : Easy Credit Stadyumu
TV Kanal Canlı Yayın : D-Smart Euro Futbol

11 Ağustos 2011 Perşembe

40 Filmi İzle Deniz çakır filmi İzle

Metin, (Ali Atay) Doğu’daki köyünün korku dolu dünyasından İstanbul’a kaçmıştır ama hayat burada da kolay değildir. Bir yandan taksi şoförlüğü yaparken, bir yandan da sosyeteye uyuşturucu kuryeliği yaparak yaşamaya çalışmaktadır. Ona sorarsanız “lanetli”dir. Ne kadar uğraşırsa uğraşsın, işleri hep daha kötüye gitmektedir. Ama bir gün… Godwill (Ntare Guma Mbaho Mwine) ise, tam tersine, Tanrı’nın seçilmiş insanı olduğuna inanmaktadır. Doğduğunda Nijerya’daki köyünün bilge ihtiyarları böyle demiştir. “Seçilmişlik” inancı onun her davranışını belirler. İnsan kaçakçılarının eline de bu yüzden düşmüştür. Şimdi İstanbul Tarlabaşı’nda, çeteler, uyuşturucu şebekeleri ve travestiler arasında çalışarak para biriktirmekte, kaçak gideceği Paris’te çocukluk aşkına kavuşacağı günü beklemektedir. Çevresi de yine Avrupa’ya kaçmaya çalışan Afrikalılarla doludur. Tam kaçma günü tüm parası çalınınca, bunun da Tanrı’dan bir mesaj olduğunu düşünür… Sevda (Deniz Çakır), hayatta yerini bulamamış, ama aramaktan usanmamış İstanbul’lu genç bir kadındır. Budizmi, Hristiyanlığı denemiş olmamış; Tasavvuf’a dalmış ama yine kendini bulamamış. Şimdi doğru yönü bulmak için nümerolojiden, yani sayılar biliminden medet umuyor. Mesleği olan hemşireliği ve günlük hayatının tekdüzeliğini geride bırakıp yeni bir hayata başlamak için sabırsızlanmakta… Evet, sayılar onu bir kez yanıltmış ve kocası Ali’ye yönlendirmiş ama… Her şeyin sıradan göründüğü bir Kasım günü sanki işler yoluna girmek üzere… “40” filmi, Kasım ayının karanlık birkaç gününde İstanbul’un karmaşık sokaklarında gelişen garip olayların peşinden koşuyor. Metin, Godwill ve Sevda, 13 milyon kişinin yaşadığı bu koca kentte yalnızca üç kişiler; ama görünmez bir güç onları mıknatıs gibi çekmiş ve yazgılarını birbirine bağlamış. Sayıların kutsallığı, inanç, kader ve talihin ta kendisi!

Şirinler 2011 The Smurfs 2011 full İzle

Kötü büyücü Gargamel (Hank Azaria) Şirinleri sihirli köylerinde bulduğunda hepsi bir yerlere kaçmıştır. Bir gurp Şirin girilmemesi gereken bir yola girer ve dünyamıza düşer. Gargamel de onları takip eder ve yakalama çabaları devam eder. Şirinleri Gargamel'den Patrick (Neil Patrick Harris) ve Grace (Jayma Mays) korumaya çalışacaktır.
Tür: fantastik, animasyon, aile
Yönetmen: raja gosnell
Oyuncular: neil patrick harris, hank azaria, anton yelchin, alan cumming, sofía vergara, jayma mays, katy perry

İncir Reçeli izle Full

Dram ve Romantik türündeki İncir Reçeli filmi etrafta adını sıklıklı duyuran filmlerden biri.. 2010 Türkiye yapımı olan filmin yönetmenliğini Aytaç Ağırlar yapmıştır. Başrol oyuncuları ise, Melike Güner ve Sinan Çalışkanoğlu 'dur. Konusu, Otuz yaşlarında hayatını skeç yazarak kazanan bir adamın yazdığı skeçin rededilmesi üzerine moral bozukluğu ile gittiği barda duygu ile tanışması anlatılıyor. Bu güzel masal yanlış yerde başlamıştır.

Maymunlar Cehennemi Rise of the Planet of the Apes


Sinemalar.com Puanı:6.6/10
Yapım:2011 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Macera
Yönetmen:Rupert Wyatt
Oyuncular:James Franco, Tom Felton, Freida Pinto, Andy Serkis, Don Cheadle, Brian Cox, Chelah Horsdal, Tyler Labine, John Lithgow, Sonja Bennett, David Oyelowo, Jamie Harris, Richard Ridings, Adrian Hough, Christopher Gordon, Devyn Dalton, Elizabeth Weinstein, Evans Johnson, Fernando Lara, Ginger Ger, Gordon Douglas Myren, Hal Myshrall, ıvan Wanis-ruiz, James Pizzinato, Jeb Beach, Johnny Otto, Kaganmertkaraaslan, Karin Konoval, Kevin O\'grady, Kis Yurij, Leah Gibson, Luc Roderique, Madison Bell, Mark Henriques, Matteo Mazziotti, Mattie Hawkinson, Meredith Grantier, Monica Mustelier, Panou , Robin Nielsen, Syn Narula, Terry Notary, Tracy Spiridakos, Trevor Carroll
Senaryo:Amanda Silver, Jamie Moss, Rick Jaffa
Senaryo (Kitap):Pierre Boulle
Yapımcı:Amanda Silver, Dylan Clark, Peter Chernin, Rick Jaffa, Thomas M. Hammel
Görüntü Yönetmeni:Andrew Lesnie
Müzik:Patrick Doyle
Filmin Websitesi:www.riseoftheapes.com
Süre:2 saat
Gösterim Tarihi:05 Ağustos 2011 (Türkiye)

Transformers 3 izle full Transformers: The Dark of the Moon

Yapım:2011, 2015 ~ ABD
Tür:3 Boyutlu, Aksiyon, Bilim Kurgu, Casusluk, Dram, Fantastik, Gençlik, Gerilim, Macera, Romantik, Savaş
Yönetmen:Michael Bay
Oyuncular:Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Malkovich, Patrick Dempsey, John Turturro, Rosie Huntington Whiteley, Ken Jeong, Tony Todd, Scott Krinsky, Frances McDormand, Alan Tudyk, Peter Cullen, Christina Putnam, Inna Korobkina, John Turk, Keiko Agena, Kym Whitley, Maile Flanagan, Alecia Mcgill, Andrew Daly, Anthony Bonaventura, Bryan Basil, David Hill, Dean Napolitano, Drew Pillsbury, Erik Kowalski, Gena Ellis, Haytham Kandil, James D. Weston ıı, Jasyn Jefferies, Jesse Heiman, Joel Lambert, John Farrer, John Dezsi, Josh Kelly, Kaitlan Welton, Karen E. Wright, Kristoffer Kjornes, Larry Clarke, Marie Grujicic, Markiss Mcfadden, Michael Palma, Michael Saglimbeni, Michael Morana, Nathaniel Best, Nick Afanasiev, Noah J. Smith, Paul W Wilson, Paul D. Morgan, Prida Moreza, Ramon Rodriguez, Ray Mirabal, Reese Foster, Reina Poindexter, Robert Paul Taylor, Stephen Taylor, Taylor Mccluskey, Terrick Guindy, William Haze, Zoran Radanovich
Senaryo:Roberto Orci, Alex Kurtzman, Ehren Kruger
Yapımcı:Steven Spielberg, Michael Bay, Ian Bryce, Lorenzo Di Bonaventura, Don Murphy, Tom DeSanto, Don Murphy Jr., Kenny Bates, Mark Vahradian, Michael Kase, Matthew Cohan, Allegra Clegg, Brian Goldner
Görüntü Yönetmeni:Amir M. Mokri
Müzik:Linkin Park, Steve Jablonsky
Filmin Websitesi:www.transformersmovie.com
Süre:2 saat 15 dk
Gösterim Tarihi:29 Haziran 2011 (Türkiye)

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN FULL

5 Ağustos 2011 Cuma

Yusuf güney - ötme bülbül

yusuf güney - ötme bülbül | izlesene.com

SBS sonuçları ögren

MEB'den yapılan açıklamada, Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi çerçevesinde, ilköğretim 7. sınıflar için SBS'nin 5 Haziran 2011 tarihinde, yurt içi ve yurt dışında 655 sınav merkezinde gerçekleştirildiği anımsatıldı.

Bu yıl ilköğretim 7. sınıflar için son kez yapılan sınava 1 milyon 98 bin 203 öğrencinin başvuruda bulunduğu, 1 milyon 83 bin 750 öğrencinin sınava girdiği belirtildi.

Sınav sonuçlarını buradan öğrenebilirsiniz

Blogroll